Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müteahhitler, Yapı Denetim firmalarına savaş açtı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müteahhitler, Yapı Denetim firmalarına savaş açtı VİDEO

Ekonomi

Yapı Denetim firmalarının fiyat artışı müteahhitler tarafından tepkiyle karşılandı

Şanlıurfa’nın da içersinde bulunduğu bazı illerde yapı denetim firmaları tarafından alınan kararla yapı denetim ücretlerindeki yüzde yüzlük fiyat artışı şanlıurfalı mütahitler tarafından tepkiyle karşılandı.



İnşaat sektöründe yer alan yapı denetim firmaları tarafından alınan ortak kararla yapı denetim ücretlerindeki yüzde yüzlük zam oranı Şanlıurfalı müteahitlerden tepki aldı. Şanlıurfa’nın da içersinde bulunduğu sadece bazı illerde alınan bu karar müteahitlerin tepkisine ve eylem hazırlığına girmelerine neden oldu.



Ticaret ve Sanayi Odasında Müteahitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ile ŞUTSO yönetim kurulu üyesi Bekir Atlas başkanlığında bir araya gelen Şanlıurfalı Mütahitler metre kareye yüzde bir buçuk olan yapı denetim ücretinin yüzde yüz arttırılarak yüzde üçe çıkarılmasına tepki gösterdi.



Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Atlas Yapı Denetim Firmaları tarafından yapılan yüzde yüzlük zam oranının oldukça fazla olduğunu belirtti.





Müteahitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ise yapı denetim firmalarının kendilerine yüzde yüz fiyat artışı uygulamalarına tepki gösterdi. Dernek Başkanı Yavuz yapı denetim firmaları ile makul bir fiyatta anlaşamamaları halinde mütrahitlerin çeşitli eylem yoluna gideceğini söyledi.







Ticaret Ve Sanayi Odasında yapı denetim firmalarının yüzde yüzlük zam oranının ele alındığı toplantı yapı denetim firmaları ile görüşülmek üzere komisyon oluşturulmasıyla sona erdi.



HABER-KAMERA-MÜSLÜM ALKIŞ , Kanalurfa














Haberin Videosu:

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.