Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müjde: Zam yok, indirim geliyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müjde: Zam yok, indirim geliyor!

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, doğalgaza zam yapılmayacağını tam tersi indirimin bile gündeme geldiğini ifade etti.

A Haber canlı yayınında soruları yanıtlayan Alaboyun doğalgaza zam yapılmayacağı gibi indirimin de gündemde olduğunu söyledi.

İNDİRİM YAPILMASI GÜNDEMDE

Bakan'ın açıklamaları şöyle:

Bakanlık olarak biz doğalgaza, elektriğe zam yapıyoruz veya yapmıyoruz deme kültürümüz yok, olmamalı da. Bunu sadece bu doğalgazı aldığımız ve enerji ürettiğimiz maliyetlerin belirlemesi gerekiyor. Biz de biliyorsunuz doğalgazı senede 3 ayrı paket halinde dolar bazında ve özellikle Brent petrolün fiyatı baz alınarak, bir formül ile hesaplanıyor. Şu an ben artırın desem fiyat sabit, azaltın desem fiyat sabit üç ay boyunca. Dolayısıyla ben üç ay sonraki konumumuza bakarak ve muhtemelen de, Rus ve İran tarafından bir indirim alırsak bunu kısmi olsa da vatandaşımıza indirim olarak yansıtmayı düşünüyoruz. Bu bağlamda indirim olarak yansıtıyorsak demek ki zam yok demektir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.