Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muhasebecilerden Valiliğe Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muhasebecilerden Valiliğe Ziyaret

Ekonomi

1 Mart Muhasebeciler Günü etkinlikleri kapsamında, Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.





Vali Yardımcısı Soner Zeybek ile Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri günün önemi ve yapılacak etkinlikler hakkında Zeybek’e bilgi verdi.

Vali Yardımcısı Soner Zeybek, 1 Mart muhasebeciler gününü kutlayarak, toplumda mali hizmetlerin yerine gelmesinde katkılarından dolayı muhasebecilere teşekkür etti.

Görüşmenin sonunda Vali Yardımcısı Soner Zeybek ile Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri valilik girişinde günün anısına fotoğraf çektirdi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.