Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mısırlı İşadamı Şanlıurfa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mısırlı İşadamı Şanlıurfa'da

Ekonomi

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa’ya Halıcılık üzere yatırım yapmaya gelen Mısırlı İşadamı Amr Ketat ve Şanlıurfalı iş adamlarından Bayegan Dış Ticaret’in sahibi Muammer Özbek, Anmak Makine’nin sahibi Nuri Direkçi’yi makamında kabul etti.

Makamında heyetle bir süre sohbet ettikten sonra Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali Güvenç, beraberindeki heyetle birlikte burada dokuma işleme tesislerini gezdirdi. Tesis gezisinin ardından Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi İnal, OSB yerleşkesinde, Mısırlı yatırımcıya yer tahsisi yapılabilecek alanlar gösterdi.

 

Vali Celalettin Güvenç, Mısır’ın ünlü halı markalarından birinin Şanlıurfa’da yatırım arayışında bulunmasının sevindirici bir gelişme olduğuna değinerek, kendilerinin de işadamı ile yakından ilgilenerek OSB’de incelemede bulunduklarını söyledi. Vali Güvenç, Mısırlı işadamı Amr Ketat’a Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın potansiyellerini anlattıklarını kaydederek, Şanlıurfa’nın sanayi alanında büyük bir ilerleme kaydetmeye devam ettiğini söyledi.

 

Mısırlı yatırımcı Amr Ketat ise Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfalılar tarafından çok sıcak karşılandığını ifade etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.