Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Melik; ŞUTSO Olarak Gaziantep'le yarışacağız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Melik; ŞUTSO Olarak Gaziantep'le yarışacağız

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Mehmet Sait Melik, yıllık ihracatı 4 buçuk milyar dolar olan Gaziantep ile başa baş güreşebileceğini söyledi.

ÜYE AİDATLARINI İNDİRECEĞİZ

 

12 Mayıs'ta yapılacak olan ŞUTSO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olan Mehmet Sait Melik'ten iddialı açıklamalar… OLAY'ın düzenlediği Fikir Kulübü gecesine katılan Melik, “Seçimleri kazanırsam Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını daha iyi kurumlaştırırım. Ben Antep ile başa baş güreşebilirim. Böyle bir hedefimiz var” diye konuştu. Melik, başkan olması halinde üye aidatlarını yarı yarıya indireceğini de belirtti.

 

30 YILLIK BİR FARK VAR

 

Melik, Antep ile Şanlıurfa arasındaki sanayi farkını araştırdığını belirterek şöyle konuştu: Antep'in 4 buçuk milyar dolar ihracatı var. Şanlıurfa'nın da 200 milyon dolar ihracatı var. Organize sanayi bölgesi Antep'te 1960'da kuruldu. Şanlıurfa'da ise 1996'da kuruldu.Burada 30 yıllık bir fark var.Bunu her zaman göz önünde bulundurmamız lazım.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.