Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İnşaat iskelesinde tehlikeli hareketler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İnşaat iskelesinde tehlikeli hareketler

Ekonomi

İnşaat kazalarının gündemde olduğu bu günlerde Muş'taki 10 katlı bir inşaatın dış cephesine kurulan iskelede çalışan genç işçinin, hiçbir güvenlik önlemi almadan tepeden 15 saniyede aşağı inmesi yürekleri ağızlara getirdi.

 Muş’ta dış cephesi yapılan 10 katlı bir binaya kurulan iskelede çalışan genç işçi, hiçbir güvenlik önlemi almadan iskelenin tepesinden aşağıya 15 saniyede inmesi yürekleri hoplattı.

Mesai arkadaşının cep telefonu kamerası ile görüntülediği gencin, herhangi bir önlem almadan 10 katlı inşaatın tepesinden iskelelere tutunarak 15 saniyede aşağı indiği görülüyor.

Rekor dener gibi hareket eden genç, en ufak bir hatasının hayatına mal olacağı düşünmeden adeta yer çekimine meydan okuyor. Genç inerken ayağındaki terliklerin düşmesine ise hiç aldırış etmiyor. Gencin bu soğukkanlı ve tedbirsiz hareketi insanı hayrette bırakıyor. (Hasan Özbay - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.