Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilton oteli, Şanlıurfa'ya ağaç dikecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilton oteli, Şanlıurfa'ya ağaç dikecek

Ekonomi

Orman fakiri Şanlıurfa’ya bir katkı da Yeniyıla, Hilton Garden Inn otelinden geliyor. Hilton Garden Inn; “2012 için yeni umutlar ve gelecek için yeni fidanlar ekerek gireceğiz” dedi.

Dünyaca ünlü Hilton otellerin 3.cüsünü Şanlıurfa’da açan Hilton Garden Inn’den yapılan açıklamada; “ Hilton Garden Inn Şanlıurfa olarak, biz geçen 8 aylık kısa sure içerisinde bile Urfa’ da olmaktan büyük keyif aldık ve madem bu kadar ilgi ile karşılandık; bizim de bu güzel şehirde yapmamız gereken şeyler olduğunu düşündük ki; açıldığımızdan bu güne birçok sosyal projenin içerisinde olmaya özen gösterdik.



Bu nedenle ilk olarak, ‘’Dünyada dikili bir ağacınız olsun ‘’ diyerek, yarınlarımıza bırakabileceğimiz bir kalıcı eser olsun istedik ve Hilton Garden Inn - Hatıra Ormanı oluşturmaya karar verdik.

Her yılbaşında, heryerde gördüğümüz gibi çam ağaçlarını keserek, bir günlük eğlencelerimiz için kullanmak yerine, şuanda lobi alanımızda gördüğünüz şekilde, onları canlı bir şekilde koruyarak, yeniyıla bizimle girmek isteyen bütün misafirlerimiz adına dikilen herbir ağacın, başlatılacak büyük bir çalışmanın, ön ayağının olacağına inandık” dedi.

Hilton Garden Inn ağaç dikimine 2012’de start verecek.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.