Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Ayhan Basına teşekkür etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Ayhan Basına teşekkür etti

Ekonomi

HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan LPG fiyatının düşürülmesi için kamuoyu oluşturan Şanlıurfa basınına teşekkür etti.


İbrahim Ayhan yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

BASINA VE KAMUOYUNA

Şanlıurfa halkımızın da yakından bildiği üzere, uzun bir süreden beridir kentimizdeki akaryakıt istasyonları LPG'yi çevre il ve ilçelerin çok üzerinde bir fiyattan satışa sunmaktaydılar. Bu durum Şanlıurfalı LPG tüketicilerini ciddi olarak mağdur etmekteydi.

Yaşanan bu sorunu TBMM gündemine taşımamız sonrasında, yerel basın ve sosyal medyada yoğun haber ve paylaşımlar sonucu kamuoyunda ciddi bir duyarlılık oluşmuştur.

Oluşan bu duyarlılık ve kamuoyu baskıları sonucu, 03/10/2016 tarihi itibari ile akaryakıt istasyonları ciddi oranlarda indirime gitmiş, geç de olsa LPG tüketicilerinin mağduriyetinin sona ermiş olması memnuniyet verici bir gelişmedir.

Bu memnuniyet verici gelişmenin yaşanmasında, başta yerel basın olmak üzere, sosyal medya kullanıcıları ve tüketicilerin duyarlı ve sorumlu çabalarının payı büyüktür. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eder, oluşan bu duyarlılığın devam etmesi dileği ile saygılar sunarım.

 

İbrahim AYHAN
HDP Şanlıurfa Mv.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.