Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Üniversitesi öğrencilerine eko-kart ile indirimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Üniversitesi öğrencilerine eko-kart ile indirimi

Ekonomi

Harran Üniversitesinin başarılı Kulüplerinden Ekonomi Kulübünün uzun zamandır Üzerinde çalıştığı ve Harran üniversitesi öğrencilerine büyük katkı sağlayacak olan İNDİRİM KART’I projesi tamamlandı.

Şanlıurfa’da birçok firmanın destek verdiği ve Türkiye’de örneği çok az olan bu projeyi Harran üniversitesine getiren Ekonomi Kulübü Başkanı Mehmet Lütfü KINAĞ Yaptığı açıklamada: “Kuruluşumuzdan itibaren Şanlıurfa’ya ve Harran üniversitesi öğrencilerine hizmet etmeyi hedef edinen kulübümüz ve yönetimimizin EKOKARTLA ilgili çalışmaları sonuç verdi. EKOKART projemiz hayat buldu. Birçok büyük üniversitede bile bulunmayan bu uygulamayı Harran üniversitesine getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.
Şanlıurfa’daki bütün firmaları bu projeye destek vermeye çağırıyorum.” Dedi. Açıklamalarının ardından kartın tanıtımını yapan Mehmet Lütfü Kınağ daha birçok projenin bilgisini edindik.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.