Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hanımeli çarşısı kanal A daydı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hanımeli çarşısı kanal A daydı

Ekonomi

 Şanlıurfa Belediyesi tarafından onarılarak "Hanımeli Çarşısı"na dönüştürülen Özdiker Halep Çarşısı, yerel ve ulusal basının ilgi odağı oldu.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba'nın öncülüğünde geçtiğimiz ay hizmete açılan ve 50 urfa kadınının iş hayatına atılmasına ev sahipliği yapan "Hanımeli Çarşısı" ulusal basının da ilgi odağı oldu.

Kanal A Televizyonu'nda her Cumartesi ve Pazar akşamı 21.30'da canlı olarak yayınlanan sunuculuğunu Ebru Keskin'in yaptığı"Haber Sizsiniz" programının bu hafta ekrana getirdiği haber konulardan birisi de Hanımeli Çarşısıydı.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın canlı telefon bağlantısı yaptığı programda mikrokredi projesinden faydalanan bayanların başarısı ele alınırken Hanımeli Çarşısı'nın "Urfa Kadını" ne kadar önemli olduğuna dikkat çekildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.