Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GAP Hollandılıları da Cazbediyor!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GAP Hollandılıları da Cazbediyor!..

Ekonomi

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirkse ve Tarım Müsteşarı Stefan Verbunt, GAP’ın merkezi Şanlıurfa’da hayvancılık ve tarım konularında yatırım yapmak için bölgede arayışa başladı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret eten Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirkse ve Tarım Müsteşarı Stefan Verbunt, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldiklerini bildirdi.

Hayvancılık ve tarım gibi konularda bazı ortak projeler teklif etmek için Urfa’ya geldiklerini aktaran Hollanda Büyükelçisisi Jan Paul Dirkse, Fakıbaba ile bir süre görüşüp fikir alış verişinde bulundu.

Kentin tarihi ve turizmi ile Şanlıurfa’da yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında Büyükelçi Jan Paul Dirkse’yi bilgilendiren Fakıbaba ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa ziyareti boyunca kentimizin tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan Hollanda Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirkse’ye Başkan Fakıbaba mırra takımı hediye ederken Hollanda Büyükelçisi Jan Paul Dirkse ise Fakıbaba’ya bir vazo hediye etti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.