Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GAP çiftçisi Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GAP çiftçisi Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı

Ekonomi

GAP-Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında 45 kişi Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık fuara götürüldü.



Tarım sektöründe yeni teknolojilerinin tanıtılması, ürünlerin alıcılarla buluşturulması, ekipman ve makine konusunda yeniliklerin çiftçilere gösterilmesi amacıyla GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca uygulamaya konulan GAP-Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında 45 kişi Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık fuara götürüldü.

26 - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık Ve Ekipmanları Fuarına ,GAP-Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında GAP’ın 9 ilinden 25 çiftçi ve 20 teknik elamandan oluşan 45 kişilik bir ekip katıldı.

Yenilikleri erken benimseyen özellikle hayvancılık ile uğraşan çiftçilerin katıldığı fuarda çiftçiler hayvancılık stantlarını ziyaret ederek ürünler hakkında geniş bilgi aldılar. Birçok çiftçi alet ve ekipman kataloglarını ve firma iletişim bilgilerini alarak firmalarla iletişime geçeceklerini belirttiler. Çiftçiler fuardan memnun kalarak bundan sonraki programlara da katılmak istediklerini belirttiler. Fuardan sonra katılımcılar Bursa il merkezinde kısa bir turistik gezi yapma fırsatını da buldular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.