Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fen Lisesi’nde Girişimcilik Eğitimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fen Lisesi’nde Girişimcilik Eğitimi

Ekonomi

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Eğitim Komisyonuliselerde girişimcilik eğitimleri kapsamında TOBB Fen Lisesi’nde Geleceğin Girişimci adayları ile buluştu.


İl GGKEğitim Komisyonu BaşkanıMakine Mühendisi Ahmet Ersavaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Bugün eğitim komisyonu olarak Fen Lisesindeki Kardeşlerimizle buluştuk, geleceğin iş adamı yöneticileri olacak olan Kardeşlerimizin heyecanlarına ortak olup birlikte kariyerleri ile alakalı neler yapabilirizi tartıştık. Girişimcilikte bilimsel bilginin önemi ve bilimden nasıl yararlanılabileceği noktasında görüşlerimizi paylaştık” dedi.

Şanlıurfa GGK İcra kurulu üyesi Servet Akkoyun ise güncel iş fikirlerinden medya ve iletişimin çok önemli olduğunu bu yönde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Şanlıurfa GGK Genel sekreteri Mustafa Pakır ise TOBB Yapılanması Genç Girişimciler Kurulu ile ilgili bilgiler verdi. Temel girişimci olmanın kriterleri ve özelliklerinden bahsederek girişimci olmaları yönünde çeşitli bilgiler paylaştı.

TOBB Fen lisesi Müdürü Remzi Koç, TOBB Genç Girişimciler Kuruluna bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederek, bu Programların ülkenin geleceği adına önemli bir gayret olduğunu belirterek kurul üyelerine teşekkür etti..


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.