Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Faruk Akbaş'tan bayram mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Faruk Akbaş'tan bayram mesajı

Ekonomi

Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş bir mesaj yayınlayarak Kurban Bayramı’nı kutladı.

Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı ve Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak Kurban Bayramı’nın tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Akbaş, bu günde kesilecek olan kurbanın Allah için maddi fedakarlık yaparak, Allah’a yaklaşmak gayesini taşıyan ve Allah'a teslimiyetin doruğunda gerçekleşen bir ibadet olduğunu ifade etti.

Akbaş: "Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali’nde bu bayram 4 gün tatil kararı aldık. Hal pazarı, bayram arifesine denk gelmesi nedeniyle Pazar günü de açık olacak. İçinden geçtiğimiz zor ve sıkıntılı sürecin bu bayramla sonlanmasını Allahtan diliyorum. Bu bayramın bölgemizdeki ve tüm islam alemindeki zülmlerine sona ermesine vesile olmasını Allahtan niyaz ediyorum. Başta esnaf üyeleriiz, STK İzleme platformu üyeleri olmak üzere tüm müslümanlara hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.