Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye’de Kantinlere Sıkı Denetim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye’de Kantinlere Sıkı Denetim

Ekonomi

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarındaki okullarda faaliyet gösteren kantinlerde hijyen ve gıda güvenliği denetimleri yaptı.

 Denetimlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere el konurken, aykırılık tespit edilen kantin işletmelerine de idari para cezası işlemi uygulandı.

Eyyübiye genelinde halk sağlığını yakından ilgilendiren gıda üretim ve satış noktaları, ticarethaneler ve imalathanelere yönelik denetim faaliyetlerine aralıksız devam eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini denetledi.

On binlerce öğrenciye hizmet veren kantinlerde hijyen ve gıda güvenliği denetimleri yapan ekipler, satışa sunulan tüm ürünleri tek tek inceleyerek son kullanma tarihi kontrolü yaptı. Hijyen konusunda da kantin işletmecilerine uyarılarda bulunan ekipler, gıda üretim ve satış şartlarına aykırılık tespit etikleri kantin işletmelerine idari para cezası uyguladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.