Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'de Zabıta Tarihi Geçmiş Gıdalara El koydu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'de Zabıta Tarihi Geçmiş Gıdalara El koydu

Ekonomi

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde market, ve kasap denetimlerinde bulunarak hijyen ve son kullanma tarihine yönelik denetimlerde bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yaptığı denetimlerle vatandaşların sağlığına yönelik çalışmalarına da ara vermeden devam etmiş oldu.
Yapılan denetimlerde kurallara uymayan işyerleri hakkında uyarı ve cezai işlem uygulandı.
Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesiyle birlikte hijyen ve vatandaş sağlığına yönelik denetimlerini daha da artıran Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan denetimlerle vatandaş sağlığını korumak ve hijyen kurallarına uyulması uyarısında da bulundu. vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanlar başta olmak üzere hijyen ve son kullanma tarihlerine özen göstermesi gereken alanlar başta olmak üzere ilçe genelinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler, bazı işyerlerinde son kullanma tarihlerine uyulmadığı gerekçesiyle ürünlere el koydu.

Vatandaşların daha sağlıklı ürünler kullanması için denetimlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten yetkililer,” Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatlarıyla denetimlerimize aralıksız bir şekilde devam ediyoruz.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.