Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber!

Ekonomi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel yarın Şanlıurfa Polisevinde Bakkallar ve Bayiiler Odası Yönetimi, Kamu Şirket Personelleri Derneği ve Adliye personelleri ile bir araya gelerek Maşuk’ta yapılması planlanan konutlar için görüşmelerde bulunacak.

Alınan bilgiye göre buluşmada protokol için istişareler yapılarak, konut yapım çalışmalarına ne zaman başlanacağı konusunda tarih belirlenecek.

Buluşma öncesi bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mehmet Altun üyelerine bu müjdeli haberi verdiğinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Uzun süren çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sonucu nihayet Urfalı bakkalımızı ev sahibi yapabileceğiz. Aşama sürecince bizlere desteklerini sunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ve Urfa Valisi Celalettin Güvenç’e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bilindiği gibi bir yılı aşkın bir süredir TOKİ ile görüşmelerimiz sürmüş ve Urfa’daki konut ihtiyacına cevap verebilmek ve üyelerimizi ev sahibi yapabilmek için çalışmalarımız olmuştu. Şimdi bu çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Sayın TOKİ Başkanımız ile yapacağımız görüşme sonrasında tarih belirleyerek çok kısa bir sürede temel atılacağını diliyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.