Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ertekin: Demokratikleşme Paketi iş dünyasına katkı sağlar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ertekin: Demokratikleşme Paketi iş dünyasına katkı sağlar

Ekonomi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Demokratikleşme Paketi’ne Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin tarafından olumlu tepki geldi.

ŞUTSO Başkanı Ertekin “Demokratikleşme Paketi’ne ilişkin yaptığı değerlendirmede "Hükümetin büyük bir cesaret örneği göstererek, ülkemizde bazı yasakların ve engellerin ortadan kaldırılmış olmasını olumlu karşılamak gerekiyor. Ülkemizin yıllardır sorun teşkil eden konularının üzerine cesaretle gidilebilmiştir. Bize düşen, Türkiye'yi sadece ekonomik kalkınma ve refah seviyesinin artması bakımından değil, her yönüyle gerçekleştirilecek bir gelişmenin yolunu açacak demokratik değişimin arkasında durmak olmalıdır.

Bu paket, ülkemizde demokrasinin kalitesinin yükselmesine önemli katkı yapacak adım olması itibariyle sevindirici bir gelişmedir. Özellikle bugüne kadar kamuoyuyla paylaşılan tüm demokratikleşme paketlerinden daha kapsamlı ve köklü değişiklikler getiren paketi, iş dünyasının temsilcileri olarak heyecanla karşıladık. İnanıyoruz ki, Türkiye, bu paketin getirdikleriyle 2023 hedefine ve 2071 Türkiye’sine daha kolay ulaşacaktır. Demokratikleşme Paketi'nin 2023 yılındaki 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşma yolunda iş ve sanayi dünyasına katkı sağlayacağına ve bu hedefe ilerlerken sanayicilerimizin yatırımlarına büyük ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.