Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dedeman Şanliurfa Personel Balosu Düzenledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dedeman Şanliurfa Personel Balosu Düzenledi

Ekonomi

Dedeman Şanlıurfa’da “Personel Balosu Gerçekleşti”

Dedeman Şanlıurfa çalışanları yeni sezon öncesi personel balosu ile moral depoladı.Dedeman çalışanları ve aileleri İshak ve ekibinin bir birinden güzel parçalarıyla doyasıya eğlendi.

Programın ilerleyen saatlerinde Dedeman Şanlıurfa çalışanlarına ait, Geçmiş yıllarda çekilmiş resimler ile slayt sunum gösterisi yapıldı. Çalışanlar yıllar once çekilen resimlerini görünce şaşırarak çok mutlu oldular. Dedeman Ailesin’de 5’nci yılını tamamlayanlara Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Dedeman’dan imzalı teşekkür sertifikaları ve 5’ci yıl Rozetleri coşkuyla takdim edildi, 2011 yılı ayın personelleri ve yılın personeli alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek büyük bir coşku ile Yaş pasta kesimi gerçekleşti.

Haziran ayı Ayın personeli Servis departmanın’dan Halil Şerbetçi alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek Genel Müdür Sn Aydın Duran tarafından sertifikası ve çeyrek altını hediye edildi. Gecenin İlerleyen saatlerinde yapilan hediye cekilislinde, bütün calisanlar ve aileleri doyasıya eğlenmekle birlikte, evlerine birbirinden farkli hediyelerle döndüler.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.