Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Davlumbaz Neden Kullanılır?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Davlumbaz Neden Kullanılır?

Ekonomi

​​​​​​​Davlumbaz, mutfakta meydana gelen atık ısının, kirleticilerin, kokuların ve fazla nemin filtreleme yöntemi ile toplanarak dışarı atılması için kullanılan bir araçtır.

Davlumbaz, mutfakta meydana gelen atık ısının, kirleticilerin, kokuların ve fazla nemin filtreleme yöntemi ile toplanarak dışarı atılması için kullanılan bir araçtır. Mutfağın havalandırma ve iklimlendirme amacıyla olmazsa olmaz ürünleri arasında yer almaktadır. Genellikle yemek yaparken oluşan yağ atıkları, kötü kokular ve aşırı sıcak mutfak içerisine yerleşerek hem temizlik konusunda hem de havalandırma konusunda sıkıntı çıkarmaktadır.

Davlumbaz bu konuda yardımcı olmak için tasarlanmış ve üretilmiştir. Değişik modelleri, farklı teknoloji ile üretilmiş türleri ve mutfağa tarz katmak için oluşturulmuş desenleri ile pek çok çeşitte davlumbaz bulunmaktadır. Son yıllarda birçok davlumbaz modeli üretilmektedir. Bunlar özelliklerine göre sınıflara ayrılırlar.

Davlumbaz Çeşitleri

Davlumbazlar kendi aralarında çalışma prensipleri ve şekillerine göre gruplandırılabilirler. Bunun yanı sıra desen ve renk seçenekleri de davlumbazların fiyat farkını ortaya koyan etmenlerdendir. Yenilen teknoloji sayesinde artık her zevke ve her ihtiyaca uygun davlumbaz bulunmaktadır. Her çeşit davlumbazlar için https://www.kumtel.com/davlumbaz sitesine giriş yapabilir görebilir ve satın alabilirsiniz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.