Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çırak ihtiyacı için kurs açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çırak ihtiyacı için kurs açılıyor

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası(ŞUTSO), İş - Kur iş birliği ile il istihdam ve mesleki eğitim kurslarının başlatılması için toplantı düzenledi. ŞUTSO Başkan Yardımcısı Osman Baysal'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda ilin iş piyasasındaki ihtiyaç duyduğu mesleklerin seçimi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinden Ahmet Tapar, İş Kur Şube Müdürü Sevda Poztepe, KOSGEB Şanlıurfa Şubesinden İdris Erkeksoy, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Mehmet Demirok da hazır bulundu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinden Ahmet Tapar, İş Kurun çalışmaları kapsamında yürütülecek mesleki eğitim kurslarına suça meyilli gençleri kurslara yönlendirilmesi konusunda çaba sarf edeceklerini dile getirdi. Tapar, kurslarda başarılı olan suça meyilli gençlerin istihdamına katkıda bulunacaklarını vurguladı. İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB Başkanlığı arasında yapılan "Çocukların Mutlu Geleceği için Umut Yıldızı" Projesinin Şanlıurfa'da tutacağını ifade etti.

İŞ Kur Şanlıurfa Şube Müdürü Sevda Boztepe de Harran üniversitesine mesleki eğitim kurslarında faydalanmak isteyen gençlere yönelik bir anket hazırlatacaklarını belirtti. Bu anketler ışığında ilin iş piyasasındaki ihtiyacını karşılamayı planladıklarını söyleyen Boztepe, kurslar sonunda Şanlıurfa'nın ihtiyaç duyduğu alanlarda gençlerin istihdam edileceğini kaydetti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.