Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar’ın 37 STK’sından TİGEM teşekkürü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar’ın 37 STK’sından TİGEM teşekkürü

Ekonomi

TİGEM’in işçi alımında tarım lisesi şartnamesi istemesine tepki gösteren Ceylanpınarlıların tepkisi üzerine işçi alımı şartı değişmesi üzerine Ceylanpınarda faaliyet gösteren 37 Sivil Toplum Örgütleri bir araya gelerek teşekkür ettiler.

37 STK temsilcisinin ortak basın toplantısında şunları ifade ettiler; “Bilindiği üzere Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğüne alınacak olan 135 işçiden 105 Beden işçisi için Tarım Lise Mezunu şartı getirilmişti. Bu durum ilçemizdeki işsiz gençlerin müracaat etmelerine engel olmaktaydı. Haksız rekabetin ortadan kaldırılması için ilçe halkının rahatsızlığını dile getirmek üzere Sivil Toplum Örgütleri’nin girişimleriyle Tarım Lisesi Mezunu şartını müracaat şartları arasından kaldırılmıştır. Bu süreçte bize desteklerinden dolayı Ceylanpınar halkına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker’e Tigem Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Halis Bilden’e AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın A.Gani Alkış’a Gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunmaktayız.

 

Ancak Tigem’e alınacak işçilerin Ceylanpınar’daki işsiz gençlerden işe yerleştirmelerinin yapılması konusundaki istek ve temennilerimiz ile beraber sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini ve bu isteğimizin dikkate alınması istiyoruz” dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.