Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Ziraat Odasından bir ilk
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Ziraat Odasından bir ilk

Ekonomi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar başlatmış oldukları çalışmalar neticesinde ziraat odası için yeni arsa aldıklarını en kısa zamanda inşaatına başlayacaklarını belirtti.


Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar başlatmış oldukları çalışmalar neticesinde ziraat odası için yeni arsa aldıklarını en kısa zamanda inşaatına başlayacaklarını yapınan Ziraat odasında çiftçilere çeşitli seminerlerin verileceğini belirtti.

Çok kullanışlı Ziraat Odası yapacaklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar, “Çiftçilerimizin verdiği desteklerle ilçemize çok kullanışlı bir ziraat odası yapmayı planlıyorduk. Bugün arsayı ve tapuyu aldık Allah kısmet ederse en kısa zamanda inşaatına başlayacağız. Proje işlemlerimiz devam ediyor. Ziraat Odası yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin göstermiş oldukları çaba ve duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yapacağımız Ziraat odasını çok kullanışlı yapmayı planlıyoruz. Yapılacak olan Ziraat odası çeşitli seminerlerin, konferansların verileceği solan şeklinde yapmayı planlıyoruz. İlçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi. (Mustafa Kaynak – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.