Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çelik; Kamu işçisine 4+4 zam verilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çelik; Kamu işçisine 4+4 zam verilecek

Ekonomi

Türk-iş ile hükümet arasında sürdürülen toplu iş sözleşmelerinde anlaşma sağlandı. Kamu işçisine 2011 zammı yüzde 4+4 oldu.

 

2011 Ocak ayından beri devam eden kamu çalışanlarının maaşlarına ilişkin görüşmelerde anlaşma sağlandı. Anlaşmayla birlikte kamu çalışanlarının maaşlarına 2011 yılı içerisinde toplamda yüzde 8.2, gelecek yıl içerisinde ise toplam yüzde 6.2 oranında zam yapılacağı açıklandı.

 

 Ocak ayından bu yana devam eden kamu çalışanlarının maaşlarına ilişkin toplu görüşmede anlaşma sağlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, anlaşmayı ortak bir basın açıklamasıyla duyurdu. Kumlu, anlaşmanın seçimden önce tamamlanması için çalıştıklarını, ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti. Kumlu, anlaşmanın seçim sonrasına kalmasına rağmen Bakan Çelik'in duyarlılığı ile hükümetin daha güvenoyu almadan bu konu üzerinde çalışmaya başladığını aktardı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.