Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyük Alanlı Mahallesindeki arsalar sanayi esnafına verilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyük Alanlı Mahallesindeki arsalar sanayi esnafına verilecek

Ekonomi

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Büyük Alanlı Mahallesi’nde bin dönümlük hazine arazisi TOKİ aracılığıyla ihaleye çıkarılıp satılacaktı. Yapılan görüşmeler sonucunda arsanın sanayi esnafına verileceği öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Büyük Alanlı Mahallesi’nde bin dönümlük hazine arazisi TOKİ aracılığıyla ihaleye çıkarılıp satılacaktı. İhale 20 Temmuz saat 13.00’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacaktı.

Ruha Haber Ajansı geçtiğimiz günlerde "Bin dönümlük arazi neden farklı şekillerde kullanılmıyor da ihaleyle satılıyor?" ismiyle konuyu gündeme taşımıştı.

Ruha Haber Ajansı'nın haberinden sonra TOKI tarafından ihaleye çıkarılan 981 dönümlük arazinin Şanlıurfa ve Ankara da İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda arazinin esnafa verilmek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması kararlaştırıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.