Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu Yatırımla 5 Bin kişi istihdam edilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu Yatırımla 5 Bin kişi istihdam edilecek

Ekonomi

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve 30’a yakın İstanbullu sanayici İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük’ü ziyaret ettiler.

Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek kendilerine tahsis edilen 350 dönümlük ve 5000 kişi çalışılması öngörülen tekstil adasında incelemede bulunan yatırımcılar, kendilerine Organize Sanayi Bölgesi hakkında yapılan teknik bilgilendirme ile alt yapısı bitirilen alanda fabrika inşaatlarına başlayabileceklerini için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren İlimiz Valisi İzzettin Küçük; “Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmaların istenen seviyede devam ettiğini, bu çalışmalar neticesinde 3. OSB’de taleplerin anında karşılandığını ve bu bölgenin tahsislerinin hızla yapıldığını, tekstil adasına özel bir önem verdiğini, bu alana yapılacak yatırım sonunda 5.000 civarında kişinin çalışacak olmasının Urfa’da işsizliğe köklü bir çözüm getireceğini, kendilerinin sürekli olarak yatırımcının yanında olduğunu ve yatırımcıları Şanlıurfa’ya beklediklerini” ifade etti.

Toplantının sonunda Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük tarafından konuk Heyet Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye Şanlıurfa’nın geleneksel mırra takımı hediye edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.