Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu Kez İş Ciddileşti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu Kez İş Ciddileşti

Ekonomi

Şanlıurfa’nın kentsel dönüşümde çözülmeyen en büyük sorunlarından olan Eski Sanayi Bölgesi Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in girişimleri sonucunda çözülerek, Büyükşehir Ekipleri tarafından yıkım çalışmalarının startı verildi.

Eski Sanayi Bölgesinde yaklaşık 80 parsel üzerinde bulunan iş yerlerinden 7’sinin yıkımı tamamlanırken, mülk sahipleriyle uzlaşmalar sağlanarak, yıkımlarla bölgede çalışmalar başlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde 1. Etap 1. Bölüm çalışmalarını tamamlayarak, 1. Etap 2. Bölümün yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

40 bin metrekarelik alana sahip olan Eski Sanayi Bölgesindeki Esnaf ve mülk sahiplerinin duyarlı yaklaşımları neticesinde; uzlaşmaların ve kamulaştırma iş ve işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanarak, daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda planlı çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, yeni kentleşme vizyonu çalışmaları çerçevesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyor. Öte yandan Kentsel Dönüşüm kapsamında 306 Milyon TL’ye mal olması planlanan 1. Etap’la Şanlıurfa’da örnek bir yapılaşma oluşturulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.