Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran'da Bozuk etleri bakın ne yapmışlar?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran'da Bozuk etleri bakın ne yapmışlar?

Ekonomi

Şanlıurfa Harran İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gıda Denetimlerinde görevli personellere Harran Merkez’de bulunan i iş yerlerinde yaptıkları denetimlerde ele geçirdikleri bozulmuş ciğer ve et ve Tavuk Ürünlerini İmha etti.

Harran İlçe Müdürü Halit AMAÇ, Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için İlçe Personellerimiz ile denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde devam edeceğini Belirtti.

Harran İlçe Müdür ü Halit Amaç, "Gıda Denetimini gerçekleştiren personellerimiz ile yaptığımız rutin denetimlerde Harran Merkez’de bir işyerinde kokmuş ciğer ve kokmuş ete ve tavuklara el koyarak imha edilmiştir. Harran İlçemizde Sağlığa aykırı üretim, imalat ve satış yapanlara asla müsaade etmiyoruz ve etmeyeceğiz" dedi.

BOZUK ETLER KİME SATILDI?

Ele geçirilen kokmuş Ciğer, et ve Tavuk ürünleri vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar, Kokmuş Et ve Tavuk Ürünlerinin hangi lokantalarda, hangi kasaplarda, satıldığını merak ediyor.

Bu konuda görüştüğümüz yetkililer ise, Harran merkez mahallelerinde satıldığını belirterek, denetim ve incelemenin devam ettiğini, 7 ET ve Et ürünü satan yerlerin denetiminin yapıldığını birinde hayvan sahiplerine satılacağını iddaa eden Esnafın bozuk etlerine el konularak İmha edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.