Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bozova Kaymakamlığı Urfa fıstığını tanıtacak!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bozova Kaymakamlığı Urfa fıstığını tanıtacak!

Ekonomi

Şanlıurfa Bozova Kaymakamlığı Bozova'nın tanıtımı ve ilçede zirai alanda üretimi en çok yapılan Urfa Fıstığının tanıtımını amaçlayan bir ambalaj çalışması yaptı.

Amaçlarının Şanlıurf'da üretilen ve "Antep Fıstığı" olarak isimlendirilen algıyı kırmak olduğunu söyleyen Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı; "Büyük bölümü Şanlıurfa'da üretilmesine rağmen, fıstığın daha çok Gaziantep'te işlenmesi ve piyasaya sunulması nedeniyle kamuoyunda daha çok Antep Fıstığı olarak bilinmektedir. Kaymakamlığımız gerek bu algıyı yıkıp Urfa Fıstığı markasını tanıtmak için gerekse de Bozova ilçemizin tarihi ve turistik tanıtımını yapmak için ambalaj çalışması yaptı. Bu ambalajlar Türkiye çapında yapılan ziyaretlerde çeşitli kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve kaymakamlığımıza ziyarete gelen misafirlerimize hediye edilerek Bozova ve Urfa Fıstığı'nın tanıtımı yapılmak amacıyla hazırlanmıştır. Ambalajların hazırlanmasında Bozova Ziraat Odası'ndan sponsorluk desteği alınmıştır." dedi.

Öte yandan edinilen bilgiye göre ambalajlar kaymakamlığın Türkiye çapında yaptığı ziyaretlerde çeşitli kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve kaymakamlığı ziyarete gelen misafirlere hediye ediliyor.

www.balikligol.com 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.