Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Borajet hem konforlu hem ucuz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Borajet hem konforlu hem ucuz

Ekonomi

Daha önce rekabet olmadığı için yüksek fiyatlarla yolculuk yapan Şanlıurfalılar borajet sayesinde artık daha ucuza uçacak..

Gap Turizm Türk Hava Yolları satış acentesi sahibi Vedat Yurum yaptığı açıklamada, daha önce rekabet ortamı olmadığı için, vatandaşlarımız Şanlıurfa’dan Türkiye’nin birçok şehrine yüksek fiyatlarla uçtuğunu, borajet sayesinde hem daha ucuza uçacaklarını, hem de daha konforlu ve rahat bir uçuş yapacaklarını söyledi.

4 Ekimde uçuşlarına başlayan bora jet sayesinde Şanlıurfalılar hem 67 kişilik konforlu ve rahat uçaklarla uçacaklarını, aynı zamanda Türkiye’nin birçok iline 49 liraya uçma fırsatını yakalayacakların söyledi.

Vedat Yurum yaptığı açıklamada borujetin fırsatlarından yararlanabilmek için destek vermemiz gerektiğini, bu konfor ve rahatlıktan yararlanmamız gerektiğini ve devamlılığı için desteğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.