Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BİM ve Ülker'de Yatırım İçin Urfa'ya Geldiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BİM ve Ülker'de Yatırım İçin Urfa'ya Geldiler

Ekonomi

BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş ve Ülker Grubu yetkilileri Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Valilik Makamında kabul ettiği misafirleriyle yaptığı görüşmenin ardından Vali Güvenç; BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş ve Ülker Grubu yöneticileri ile birlikte Şanlıurfa’da yapacakları yatırımlar için yer tespitinde bulunmak üzere Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesine hareket etti. OSB Müdür Vekili Halil Dağ tarafından karşılanan Vali Güvenç ve yatırımcı heyete, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin de eşlik etti.
Hükümetin açıkladığı Teşvik Programı kapsamında 6. Bölgede yer alan Şanlıurfa’ya yatırım yapmayı planlayan Ülker Grubu ve BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer tespitinin ardından dondurma fabrikası açacakları müjdesini verdiler. İş adamı Topbaş; ilk etapta kurulması planlanan fabrikada yaklaşık 150 kişilik bir istihdam oluşturulacağını, ilerleyen aşamalarda da bu sayının artabileceğini söyledi.
2. Organize Sanayi Bölgesindeki yer tespitinin ardından Vali Güvenç; “Yatırımcılarımızla birlikte ikinci sanayi bölgemizde yapılması planlanan yatırım için yer bakıyoruz. Mevcut alternatifleri birlikte gezdik. Ülker Grubuyla Sayın Topbaş bir Dondurma Fabrikası için karar verdiler. Biz de altyapı eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Bu tür yatırımların Şanlıurfa’ya yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Güvenç, bu yatırımların devamının geleceğini kaydetti.
Daha sonra Vali Güvenç beraberindeki sanayicilere birlikte Balıklıgöl’ü gezerek, buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.