Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye’den Pasaj Sokağında Cephe İyileştirmesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye’den Pasaj Sokağında Cephe İyileştirmesi

Ekonomi

Şanlıurfa Belediyesi, ticaretinin kalbi sayılan Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı ve Dünya Ticaret Merkezi arasında kalan sokakta cephe iyileştirme çalışması yaptı.

 

Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Birimi’nce yürütülen çalışmalar sonucunda pasaj sokağında önce işyerlerinin sundurmaları yenilendi sonrasında ise görüntü kirliliğine son verildi.

Yusufpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Paydaş, Koruma Amaçlı İmar Birimi Sorumlusu Musa Demirkol ve beraberindekilerle birlikte bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Fakıbaba, esnafı gezdi ve dilek-temennileri dinledi.

BİNLERCE TURİST ZİYARET EDİYORDU

Şanlıurfa’da ticaretin kalbi olarak sayılan Pasaj sokağının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkanı Fakıbaba, “Urfa’nın her yerinde olduğu gibi burada da çalışmamız sürüyor. Daha önceleri “mezbelelik” bir halde iken şimdilerde tertemiz bir görünüme kavuşturulan sokak Urfa’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkeziydi. Başta esnafımıza, muhtarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.