Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/başlıksız-1-84180f60.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Belediye’den Girişimcilere Sertifika
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye’den Girişimcilere Sertifika

Ekonomi

Şanlıurfa Belediyesi “Kariyer ve İstihdam Destek Merkezi Projesi” kapsamında başarılı olan 30 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Şanlıurfa Belediyesi’nin yürüttüğü “Kariyer ve İstihdam Destek Merkezi Projesi” kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nde başarılı olan 30 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Törene, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Eğitmen Rafet Yılmazoğlu, Kariyer ve İstihdam Destek Merkezi Görevlisi Burçin Ayhan ve çok sayıda kursiyer katıldı.
Şanlıurfa Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törende girişimcilerin sertifikaları Belediye Başkan Vekili Mehmet Fevzi Yücetepe ve diğer davetliler tarafından verildi.
Şanlıurfa Belediyesi ve KOSGEB'in imzaladığı protokolle düzenlenen girişimcilik eğitimi sonucu 30 girişimci adayı sertifika almanın sevincini yaşadı. Eğitimin sonucunda belirledikleri meslek dallarında işyeri açma ve hibe elde etme şansı yakalayan kursiyerler, projede emeği geçen başta Şanlıurfa Belediyesi olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini söylediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.