Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye ramazan öncesi fırın denetimlerini sıklaştırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye ramazan öncesi fırın denetimlerini sıklaştırdı

Ekonomi

Şanlıurfa'da ramazan hazırlıklarını devam ederken Belediye zabıta ekipleri, Ramazanda vatandaşın vazgeçilmezi olan pide üretimi yapan fırınlarda denetimlerini sıklaştırdı.

Şanlıurfa'da ramazan hazırlıklarını devam ederken Belediye zabıta ekipleri, Ramazanda vatandaşın vazgeçilmezi olan pide üretimi yapan fırınlarda denetimlerini sıklaştırdı.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle ilçe genelindeki pide fırınlarına yönelik devam ettirdiği kapsamlı denetimini yoğunlaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve vatandaşların daha hijyenik ortamlardan ekmek ihtiyacını karşılamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki denetimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Yaklaşan Ramazan Ayı ve vatandaşların vakit geçirmek için evlerinin balkonlarını veya parkları kullanmasıyla birlikte Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm fırınlarda kapsamlı denetim yaptı. Fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yapan zabıta ekipleri, ‘is’ oluşumuna neden olan odun ve sulu filtrelerin de kontrollerini sağladı. Kurallara uymayan ve eksiklikleri bulunan işyerleri hakkında da ekipler tarafından cezai ve tutanak işlemi uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; denetimlerin Ramazan Ayı boyunca da devam edeceği, vatandaşların evlerinde rahat oturmaları ve is den doğacak mağduriyetlerin yaşanmaması için kontrollerin yoğun şekilde sürdürdüğü bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.