Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bebek Hediye
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bebek Hediye

Ekonomi

Bebeklerin dünyaya gelmesi anne babası için olduğu kadar çevresi için de ok önemlidir.

Bebeklerin dünyaya gelmesi anne babası için olduğu kadar çevresi için de ok önemlidir. Ailenin yakınları, arkadaşları bebeğin doğumunun hemen ardından hediyelerini alarak bebeğe hoş geldin ziyareti yaparlar. İşte bu ziyarete gelirken getirilen çok çeşitli bebek hediye çeşitleri bulunmaktadır. Çok yakın akrabalar altın bileklik alabilir. Bunun yanında özel ve bebek için kullanışlı bir şeyler düşünüyorsa bebeğin cinsiyetine uygun hediyeler alınabilir.

Bu hediyeler arasında bebeğe kıyafet en çok tercih edilenlerdir. Bebek çok fazla kıyafete ihtiyaç duyduğu için bu dönemde onu görmek için gelenler çeşitli kıyafetler alabilirler.

Bebek Hediye Neler Alınabilir?

Bebek görmek için birine gidecekseniz hemen bebeğin cinsiyetine uygun bir hediye almalısınız. Bebek kıs ise ona uygun tasarlanmış elbiseler, battaniyeler alınabilir. Erkek için de aynı şekilde fakat renk tonları farklı eşyalar alınması mümkün olabilir. Bebek hediye seçeneklerini incelediğinizde beklediğinizden çok daha fazla seçeneği bir arada görebilirsiniz. Bu seçenekleri görmek kız ve erkek bebek için ayrı ayrı hediye çeşitlerine bakmak için https://www.zetacollection.com/bebek-hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.