Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BATSO'da girişimcilik eğitimleri başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BATSO'da girişimcilik eğitimleri başladı

Ekonomi

Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle 120 kişiye verilecek uygulamalı girişimcilik eğitimi başladı.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) ile KOSGEB arasında yapılan işbirliğiyle 120 kişiye verilecek toplam 70 saat süren uygulamalı girişimcilik eğitimi BATSO konferans salonunda başladı.

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilen kursta, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor.

Konu ile ilgili BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ekonomik kalkınmaya katkı ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla bir eğitim programı başlattıklarını söyledi.

Demir ayrıca, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına, iş fikri geliştirmesinin öğretildiği derslerde, iş kurma süreçleri, pazar bulma, finansal planlama ve yönetim, üretim planı, insan kaynakları yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi eğitimleri vereceklerini açıkladı.

Kursiyerlerin alacakları sertifika ile KOSGEB’in desteklerinden faydalanabilecekleri de belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.