Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Mehmet Altun’un sanal hesaplarından saldırı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Mehmet Altun’un sanal hesaplarından saldırı

Ekonomi

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’un başı son günlerde hackerlerle dertte

Kendisinin kullandığı MSN ve FACEBOOK adreslerinin şifreleri kırılan Mehmet Altun kendi adına özel olarak kullandığı maltun63@windowslive.com adlı e-mail adresinin şifresinin kötü amaçlı kişi veya kişiler tarafından kırılarak ve mevcut sayfaya girilmek kaydıyla kayıtlı bulunan kişilere uygunsuz mesajlar atıldığını söyledi.


Durumdan son derece rahatsız olan Başkan Altun mehmetaltun1963@hotmail.com adı altında yeni bir facebook sayfasını açtığını ve durumu arkadaşlarına ve eklediği kişilere e-maillerle belirtmeye çalıştığı sırada maalesef yeni açılan Facebook adresinin de şifresinin de kırıldığını belirterek uygunsuz mesajlara devam edildiğini belirtti.



Yeni mevcut olan adresten kötü amaçlı kişi veya kişiler tarafından uygunsuz mesajlar ve “Zong ile 40 TL’ye FB Mobile Payments satın alıyorsunuz. Bu mesajı şimdi EVET yazıp cevaplayarak işlemini tamamlayabilirsin. Eğer bu işlem size ait değilse onay vermeyiniz”
veya “EVET yaz 6662’ye mesaj at” şeklinde mesajların halen kendi listesinde bulunan arkadaşlarına ve gazetecilere gönderildiğini belirtti.



Bir süre e-mail kullanmamaya başlayan Başkan Altun Üyelerine ve adreslerinin kayıtlı olduğu kişilere seslenerek “Her iki adresten gelen mesajlara ve e-maillerin kesinlikle dikkate alınmamasını istedi”. Cumhuriyet Başsavcılığı dahil ilgili kurum ve kuruluşlara müracaat ettiğini belirten Başkan Altun şifrelerin kırılmasından dolayı birçok arkadaş ve gazetecilere çeşitli duyuruları yapamadığını belirterek kamuoyunu dikkatli olmaya çağırdı Emniyet Müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere ilgili kurumları göreve davet etti. Altun facebook adresinde kayıtlı bulunan arkadaşlarına seslenerek “İsmim üzerinden gelen mesaj ve e-mailleri dikkate almayın dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.