Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Beyazgül Şutim Esnafını Ziyaret Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Beyazgül Şutim Esnafını Ziyaret Etti

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaş gezileri kapsamında Sebze ve Meyve Hali esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Her fırsatta halk ile iç içe olan Başkan Beyazgül’ün bu günkü adresi Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali oldu. 

Hal pazarı içerisinde esnaflarla buluşan Başkan Beyazgül’e ziyaretleri sırasında Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve STK temsilcileri eşlik etti.

ŞUTİM esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Beyazgül esnaftan gelen taleplerin karşılanması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) başkanlığına tekrar seçilen Kemal Sezer ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekiler bir süre hasbihal ettikten sonra bölgeden ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.