Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başbakanlıktan Urfa'ya müjde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başbakanlıktan Urfa'ya müjde

Ekonomi

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt, TOKİ yakınlarında bulunan hazineye ait arsanın devrine ilişkin imzanın Başbakanlıktan çıktığını bildirdi: “Yazı Milli Emlak Müdürlüğü’ne ulaştıktan sonra ödemeyi yapıp tapumuzu alacağız. Ardından hemen yapım aşamasına geçeceğiz”

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt, TOKİ yakınlarında hazine arazisi üzerinde yapımı planlanan Galericiler Sitesine yakın bir zamanda start vereceklerini bildirdi. 

Bozkurt HİZMET’e yaptığı açıklamada, söz konusu arazinin Kooperatife devredilmesi için yürütülen bürokratik yazışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.


Başbakanlıktan gerekli onayın çıktığını, yazının önümüzdeki günlerde Milli Emlak Müdürlüğü’ne ulaşacağını belirten Bozkurt, şunları kaydetti:“Ödemeyi yapıp, tapumuzu alacağız. Bu aşamadan sonra hemen yapım aşaması için düğmeye basacağız. Zaten projemiz hazır durumda.


253 dönümlük arsaya ilk etapta 300 işyeri yapmayı planlıyoruz. Sadece otomobilciler değil, Traktör, Minibüs ve kamyoncular için de işyerleri olacak.


19-20 milyon lirayı bulacak projeyi 2 yılında bitirmeyi planlıyoruz. Böylece daha modern şartlarda işimizi yapacak. Bulunduğumuz yerden taşınarak, Paşabağı’nda Kentsel dönüşümün önünü açmış olacağız.


Projenin inşa edileceği alan Şanlıurfa-Gaziantep karayolu ile Akçakale çevre yoluna yakın. Projemiz tamamlanıncaya kadar sanıyorum Evren Sanayi-Karaköprü çevre yolu da biter. Ulaşımı kolay bir noktada hizmet vereceğimiz için esnafın, vatandaşın buraya alışması zor olmayacaktır”

Fırat Subaşı / Hizmet


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.