Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bankaların son marifeti bu!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bankaların son marifeti bu!

Ekonomi

Bankalar 1 milyar adede ulaşan ATM fişleri içinde 25 kuruş ile 1 lira arasında ücret alıyor. Bu ise vatandaşı isyan ettiriyor.

Gelirlerinde yaptıkları karlarla övünen bankalar yeni yeni gelir kaynakları oluşturmaya başladı. Her işleme ücret talep eden bankaların şimdi de ATM'lerde verilen fişler için makbuz bedeli alması vatandaşı çileden çıkartıyor. Bankalar işlem sayısı yılda 1 milyar adede ulaşan ATM'lerdeki bilgilendirme fişleri için de makbuz bedeli olarak 25 kuruş ile 1 lira arasında ücret talep ediyor.
28 BİN ATM VAR
Bankalar, sayıları 28 bine yaklaşan ATM'lerde bakiye sorgulama, para çekme, hesap hareketlerini izleme, kredi kartı ekstre bilgilerine ulaşma, kredi borcu ödeme planlarını görüntüleme, havale gibi işlemlerde istenen bilgi fişinden ücret almaya başladı.

KAĞIT TÜKETİMİ

ATM makbuz bedellerini müşteri hesaplarına yansıtan bankalar, buna gerekçe olarak da gereksiz yere kağıt tüketimini önlemek istemelerini gösteriyor. Fiş için ücret alındığının farkına varan vatandaşlar ise bu uygulamaya hemen son verilmesini istiyor.

Güneş


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.