Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Baklavalar İmha Edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Baklavalar İmha Edildi

Ekonomi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zabıta ekipleri üretim yeri ve tarihi belli olmayan baklavaları imha etti.

Siverek Belediyesi zabıta ekipleri ilçenin Adnan Menderes bulvarında bir aracın içinde baklava satışı yapan seyyar satıcının üretim yeri belirlenemeyen baklavalarına el koyarak imha etti.

Belediye Zabıta Müdürü Abdurahman Gümüştaş konuyla ilgi yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz ile yaptığımız denetimlerde bir aracın arkasında baklava satıldığını tespit ettik. Ekiplerimiz yaklaşık 150 kilo baklavaya el koyarak silindirli çöp aracında imha etti. Belediye olarak bu konuda vatandaşlarımıza sağlıklı şartlarda üretimi yapılan gıda maddelerini ulaştırmak amacıyla gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerimizde denetimler yapıyoruz. Halkımızın da bu konuda duyarlı olması için bu kişi ve kişilerden alışveriş yapmamalarını tavsiye ediyoruz. Vatandaşlar uygunsuz gıda maddesi satışı yapan işyerlerini zabıta müdürlüğümüze bildirsinler. Temizlik şartlarına uygun olmayan, üretim yeri ve tarihi belli olmayan gıda maddelerinin satışı ve üretimini yapan işyerlerine zabıta ekiplerimizin denetimleri devam edecektir.” dedi.

Çalışmalar kapsamında uygunsuz şekilde baklava satışı yapan kişi hakkında kabahatler kanununa göre cezai işlem yapıldı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.