Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakanlıktan Yardım İstediler: Urfa’daki Sanayi Sorunlarını Çözün!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakanlıktan Yardım İstediler: Urfa’daki Sanayi Sorunlarını Çözün!

Ekonomi

Şanlıurfa’da sanayicinin sorunlarının çözülmesi için heyet halinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret eden ekip Şanlıurfa’nın mevcut sanayi sorunların çözümü için destek istedi.



Başını Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'in çektiği, Şanlıurfa milletvekilleriyle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'yi ziyaret eden heyet, Bakanlıktan Şanlıurfa’nın mevcut sanayi sorunların çözümü için destek istediler.
Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Ak Parti Milletvekilleri Gülender Açanal, İ.Halil Özşavlı, Ahmet Akay ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile bir araya geldi.
Bakan Yardımcısı Büyükdede, gerçekleşen toplantıda, ilimizin sanayi, enerji ve altyapı problemleri başta olmak üzere Şanlıurfa’nın mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri hakkında geniş çaplı bir bilgi aldı. İlimizin problemlerine kayıtsız kalmayan Büyükdede, tüm sorunların çözümüne müdahil olarak, gerekli çalışmaların başlatılması yönünde en kısa zamanda çalışmalarda bulunacağını ifade etti. 
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, kabulün ardından ilimizin problemleri için destek olacağını ifade eden Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve milletvekillerine teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.