Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Yıldız'ın 'elektrik' açıklamasına tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Yıldız'ın 'elektrik' açıklamasına tepki

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın; "PKK'nın faturaları ödemeyin dediğini biliyoruz" sözüne Şanlıurfalılar tepki gösterdi.

YAKIŞMADI TANER YILDIZ BEY

Vatandaşın haklı taleplerinin görmezden gelinerek PKK'nın yönlendirdiğini söylemek kastını aşan bir söz olduğunu söyleyen Emekli Diyanet Sen Şanlıurfa Şubesi kurucusu ve Eski Başkanı Müslüm Azizoğlu; "Ramazan ayının başından beri İlimiz Urfa da gerek şehir merkezinde ve gerekse şehrin genelinde Elektriklerin haddinden fazla kesilmesi Halkta haklı olarak büyük tepkilere ve infiallere yol açtı. Ancak sayın bakan halkın Cerihadar gönlüne bir teselli vermesi gerekirken ve beklenirken, Malesef halkın bu haklı taleplerini görmezden gelerek halkı PKK'nın yönlendirdiğini söyleyerek Urfa Halkının son derece üzmüş ve rahatsız etmiştir. Zannederim ki bu söylem bakanın kasdını aşmıştır" dedi.

Yıldız: PKK 'Faturayı ödemeyin' demişti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güneydoğu'daki bazı illerde yapılan elektrik kesintilerine ilişkin, “Elektrik arz güvenliği ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Üretimle alakalı herhangi bir sıkıntımız yok ama biz parasını ödeyenle ödemeyen arasındaki ayrımı mutlaka kamuoyuyla paylaşmak durumundayız. Gerek PKK'nın gerekse farklı unsurların "Elektrik paralarını ödemezsiniz iyi olur" dediklerini biliyoruz” demişti.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.