Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Albayrak Sosyal Medya'dan Duyurdu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Albayrak Sosyal Medya'dan Duyurdu

Ekonomi

Tüm Dünya'nın koronavirüs ile meşgul olduğu bir dönemde Türkiye'de büyük atılım hamleleri geliyor.

Kendisine ait sosyal medya platformu twitter üzerinden heyecanlandıran güzel açıklama ile müjdeyi veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enerjide dışa bağımlılığı sonlandıracak keşiflerin arefesindeyiz" açıklamasında bulundu.

HER ALANDA BÜYÜK TARİHİ ATILIM YAPILIYOR

Doğu Akdeniz'de doğalgaz ve petrol aramaları konusunda en başından beri taviz vermeyeceğini açıklayan Türkiye arama faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürürken okonu ile ilgili olarak paylaşımda bulunan Bakan Berat Albayrak, "Her alanda tarihi atılımların ve büyük ideallerin gayretindeyiz. Cari açığa darbe vuracak, enerjide dışa bağımlılığı sonlandıracak keşiflerin arefesindeyiz. 3 sondaj, 2 sismik gemimizle milletimizin haklarını koruma, ülkemizin zenginliğini artırma mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde paylaşımda bulundu.

FATİH GEMİSİNİN YENİ DURAĞI KARADENİZ

Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih Gemisinin boğaz geçiş hazırlığı için Haydarpaşa Limanı'na yanaşacağını belirtti.

Gemi personelinin sağlığı için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Dönmez, "Fatih'in teknik hazırlıklarının ardından yeni durağı Karadeniz olacak. Tüm mürettebatımıza başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Akdeniz ve Karadeniz'de sondaj yapmak için kullandığı 229 metre uzunluğunda ve 51 bin 283 groston ağırlığındaki sondaj gemisi Fatih, sabah erken saatlerde Yenikapı açıklarına demir atmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.