Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Anlık elektrik kesintileri fabrikalarda ciddi zararlara yol açıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Anlık elektrik kesintileri fabrikalarda ciddi zararlara yol açıyor

Ekonomi

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği, anlık elektrik kesinti problemlerini masaya yatırdı.

 Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş ile Kayapa Islah OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler, son haftalarda yaşanan anlık elektrik kesintilerini konuşmak üzere Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) yetkilileriyle bir araya geldi.

KSİAD dernek merkezinde yapılan toplantıda, bölgede yaşanan kısa süreli elektrik kesintilerinin fabrikalarda ciddi zararlara yol açtığı UEDAŞ yetkililerine aktarıldı.

Göz kırpma olarak tabir edilen anlık elektrik kesintisinin Kayapa Sanayi Bölgesi’ne ve bölgede faaliyet gösteren fabrikalardaki cihazlara ciddi zarar verdiğinden bahseden KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Korgavuş, “Anlık göz kırpmalar sanayicimizin canını yakıyor. Elektrik her gidip geldiğinde ciddi fireler veriyoruz. Kesintilerde sanayi bölgemizin tamamı etkileniyor. Sanayi bölgemiz bu hususta oldukça zor durumda. Bu konuda suçlu değil çözüm arıyoruz, kısacası sıkıntılarımızın bir an evvel çözülmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kayapa Islah OSB’de faaliyet gösteren sanayicilerin anlık kesintilerden duyduğu şikayetleri dinleyen UEDAŞ Nilüfer İşletme Müdürü İbrahim Gerim, “Kayapa, büyüyen Bursa’nın büyüyen sanayisidir. Yaşanan tüm sıkıntıları karşılıklı istişare yaparak çözebiliriz. Daha önce bu bölgede bakım çalışmaları yapıldı. Yaşanan sıkıntılar en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacaktır. Satamadığımız elektriğin ne bize ne sizlere faydası olmaz” dedi. (Zeki Aras – İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.