Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Altun; STK’lar birlik olmalı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Altun; STK’lar birlik olmalı

Ekonomi

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, kısa bir süre önce faaliyete geçen Aktif Eğitimciler Sendikası Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret ederek sendika başkanı Veysel Öncel ile görüştü.

Ziyaretinde Şanlıurfa’nın eğitim alanında çok yol kat etmesi gerektiğini belirten Bakkallar Odası Başkanı Altun, eğitim alanında örgütlenmelerin demokrasi açısından da önemli olduğuna değindi.

Sendikanın 51 temsilcilikten sonra ilk şubesini Şanlıurfa'ya açtığını belirten Şube Başkanı Öncel ise, “Sendikamız büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüyecektir. Şahsi arzuların yerine millî ruh ve millî düşüncenin; egonun yerine diğergamlık ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin ictimaî bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda da Urfa’daki tüm STK’larla birlikte hareket etmeyi ve özellikle eğitim alanındaki sorunları aşmayı planlıyoruz” dedi.

STK’ların sürekli olarak birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Altun sohbetin ilerleyen anlarında, “Bilindiği gibi Şanlıurfa’mızda birçok sorun var. Bizler bu sorunlara STK’lar olarak ortak bir şekilde eleştiri sunabilir ve yanlışlığı gösterebilirsek sonuçlarına çok daha hızlı ulaşırız. Ben gerek eğitimci gerek esnaf gerekse diğer tüm sendika ve odaların STK adı altında memleket yararına olacak tüm konularda birlikte hareket etmesini istiyor ve bu anlamda tüm STK’ları ziyaret ederek istişarelerde bulunuyorum” diye konuştu.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.