Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşletmeler! 2016 Teşviklerinden faydalanıyor musunuz?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşletmeler! 2016 Teşviklerinden faydalanıyor musunuz?

Ekonomi

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) tarafından Şanlıurfa Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine SGK teşvikleri ile ilgili 8 Şubat’ da bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Genç MÜSİAD Şanlıurfa temsilcisi Bilal Yetkin yaptığı konuşmada İl Müdürü İsmail Ünlü ve ekibinin düzenlemiş olduğu programdan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Toplantıda konuşan Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, kayıt dışı ile mücadele ve iş kazaları konularında işverenlere bilgi verdi. Ünlü genç patronlara; “Kayıt dışı İşçi Çalıştıracak Kadar Zengin misiniz?” diye seslendi. Sözlerine devam eden Ünlü “ 2016 yılında işverenlerimizin işçi maliyetlerinde artış olmuştur, kurumumuzun sağlamış olduğu prim teşviklerinden işverenlerimizin yeterince yararlanmaları, doğru teşvikten haberdar olması ve mevcut durumları ile yapacakları yatırım planlamalarını bu teşvikleri de dikkate alarak yapmaları amacıyla bir araya geldik” dedi.
Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ŞSMMMO) ile başlatılan bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Şanlıurfa Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine Teşvikler konulu sunumunun ardından genç patronların SGK ile ilgili konularda sorularına cevap verildi. Toplantıya İl Müdürü İsmail Ünlü, Merkez Müdürü Yurdaer Tecir, E-bildirge Servis Sorumlusu E. Sabri Şansal, Şanlıurfa Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.