Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zafer Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarını Denetledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zafer Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarını Denetledi

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmak ve şehir içersinde trafik akışını olumsuz yönde etkilen etkenleri birer birer ortadan kaldırmak amacıyla yüne yol çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce İl Özel İdare Binası bitişinde yeni açılan Zafer Caddesi ve Kuyubaşı mevkiinde yürütülen yol çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yürürlüğü konulan Ulaşım Mastır Planı ve yeni yol düzenlemeleriyle birlikte trafik akışını olumsuz etkileyen etkenleri teker teker ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Yeni çevre yollarının şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, “Mardin istikametinden gelen araçların Yeşildirek Kavşağından sonra kent merkezine girmeden yeni açılan Zafer Caddesi’ni kullanarak İl Özel İdare Binası Yanından Akçakale istikametine geçmeleri kent merkezindeki trafiği büyük ölçüde rahatlatacaktır. Yollarımızın asfaltlama, orta refüj ve kaldırım çalışmalarında sona yaklaştık. Çok kısa bir süre sonra resmen trafiğe açılacak olan yollarla birlikte şehir trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

Çevreyolu üzerinde kullanılan asfaltın kalınlığı ve orta refüjlerin genişliğine dikkat çeken Belediye Başkanı Fakıbaba, “Kent merkezindeki refüjleri yeşil alan olarak düşündüğümüz için plan ve projelerimizde oldukça geniş olmalarına önem veriyoruz. Çünkü orta refüjlerde yapılan yeşillendirme çalışmaları kentimize daha ayrı bir kent katmaktadır” diye konuştu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.