Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Valisi koltuğunu çocuklara devretti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Valisi koltuğunu çocuklara devretti

Eğitim

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını bir günlüğüne Yunus Emre İMKB İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Elif Doğru ve Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu öğrencisi Medine Çeker’e isimli çocuklara devretti.

Yunus Emre İMKB İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Elif Doğru ve Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu öğrencisi Medine Çeker’e koltuğunu devreden Vali İzzettin Küçük; minik valilerden talimat alarak gerekenin yapılacağını söyledi.

Elif Doğru adlı öğrencinin kendisine hitaben bir günlük vali olma isteğini kaleme aldığı mektubu okuyan Vali İzzettin Küçük; minik Elif’in isteğini geri çevirmeyerek koltuğunu devretti. Daha sonra ise Elif Doğru Valilik makamını yaşıtı Medine Çeker’e bıraktı. Özellikle okulları ve eğitim göremeyen kız çocuklarıyla ilgili çocuk valilerin isteklerini yerinde bulan Vali İzzettin Küçük, yasa gereği de kız çocuklarını okula göndermeyen velilere ceza verildiğini belirterek: “Anne babalığın en büyük sorumluluğu çocuğunu yetiştirmektir. Bu cezalar çok önemli değil. Kendi kendilerine verdikleri en büyük ceza çocuğunu cahil bırakmaktır” dedi.

Programın sonunda Vali İzzettin Küçük; misafirlerine hediyelerini takdim etti. Minik valilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak misafirlerini uğurladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.