Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yöntem Kolejinden Şanlıurfa Gazeteciler Birliğine Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yöntem Kolejinden Şanlıurfa Gazeteciler Birliğine Ziyaret

Eğitim

Şanlıurfa'da özel kolejlerden biri olan Yöntem Koleji yönetimi, Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Veysel Polatla bir süre sohbet etti.

Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Basın ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mehmet Emin Kuş Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'ı ziyaret ettiler.

Uzun yıllardan eğitim alanında başarılı çalışmalara imza atan Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Kolejin Basın ve Kurumsal İletişim koordinatörü Mehmet Emin Kuş ile birlikte Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldiler.

Ziyaret toplantısında okulları hakkında bilgi veren Mustafa Yıldırım bire bir eğitim anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek; İyi bir öğretmen kadrosu, 16 kişilik sınıflarda kamp modeli eğitim sistemi ve sınırsız kaynak, doküman ile öğrencilerimize yönelik eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek iyi bir üniversite kazanmanın iyi bir lise eğitiminden geçtiğinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gapgundemi Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise hayattaki en önemli şeyin eğitim olduğunu belirterek; 700 bin civarında öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa’da maalesef eğitim uzun yıllardır ihmal edilmiş durumda. Gerek devlet okullarında gerekse özel okullarda kaliteli eğitime ve eğitim kadrosuna ihtiyaç vardır. Ancak gençlerimizin kaliteli bir eğitim alması durumunda Şanlıurfa ve Türkiye hak ettiği noktaya gelebilecektir” diyerek Yöntem Koleji ekibine eğitim çalışmalarında başarılar diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Veysel kurt 4 Yıl Önce

Yöntem kolejine ilelebet başarılar dilerim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.